Ik ben Esther Groener

43 jaar en ik woon in Denekamp.

Gelukkig getrouwd met Maikel en we hebben drie kinderen.

Voeding, Sport en Gewicht hebben altijd al mijn interesse gehad.

Te vaak zie ik mensen worstelen met verschillende diëten. Afvallen en aankomen lijkt erbij te horen tegenwoordig.

Dat hoeft niet zo te zijn!

 

Door mijn burn-out ben ik er nog meer achter gekomen hoe belangrijk een positieve mindset is en wat emoties überhaupt doen met je behoefte aan eten.

Ook de balans tussen in- en ontspanning is heel belangrijk bij een gezonde leefstijl, ook ik ging altijd maar door op de automatische piloot.

Als ervaringsdeskundige kan ik je dus goed helpen om een gezond gewicht te krijgen en te behouden.

We beginnen een traject altijd met een uitgebreid intake gesprek, ik kijk per individu wat je valkuilen zijn en waar jij als persoon behoefte aan hebt. Wat voor de een werkt, werkt voor de ander helemaal niet.

Durf je kwetsbaar op te stellen want dan bereik je meer! Wat heb je te tenslotte verliezen? We zijn allemaal mensen, nobody is perfect!

Belangrijk is dat jij je prettig voelt bij de aanpassingen want dan kun je het ook het beste volhouden, crashen kan iedereen, de uitdaging begint pas echt wanneer je daadwerkelijk je kilo's kwijt bent. Hou je dan je nieuwe leefstijl vast dan heb je echt iets bereikt!

Ik kan je hierbij goed begeleiden.

Ook ben ik ervan overtuigd dat iedereen kan afvallen als de motivatie er maar is, vaak gaat het om hele kleine aanpassingen van je eet en leefgewoonten.

Vergoedingen

Mijn begeleiding wordt vaak (gedeeltelijk) vergoed door de zorgverzekeraar vanuit de aanvullende verzekering. Doordat deze vergoeding vanuit de aanvullende verzekering komt, hoef je niet eerst je eigen risico te betalen. Op de site van BGN staat een overzicht met de vergoeding per verzekeraar.

 

Ben je enthousiast geworden?

 

Bel gerust voor advies of een gratis kennismakingsgesprek.

0651637361

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief ontvangen?